Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2014 » Квітень » 10 » Секційне звасідання 2014
17:36
Секційне звасідання 2014

8 квітня 2014 року в гостинній залі ліцею-інтернату № 23 відбулося секційне засідання районної ради старшокласників «ШАРМ». Засідання відбулося в рамках щорічної міської звітної конференції старшокласників. Тема засідання «Роль молодіжних громадських організацій у організації та формуванні державної молодіжної політики». Готуючись до заходу, лідери учнівського самоврядування Шевченківського району ставили перед собою мету обмінятися досвідом роботи між лідерами учнівського самоврядування та молодіжними громадськими організаціями та знайти шляхи подальшої співпраці.
До участі у засіданні були залучені: голова Всеукраїнської громадської організації «Соціальна взаємодія. Ініціатива. Творчість. Інновації» Білова Олена Миколаївна, координатор Всеукраїнської молодіжної організації «Альтернатива В» Аліна Гатан та представник молодіжної громадської організації «ACRO» Віталій Поготський. Крім того, на захід завітали поважні гості: головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва Гордієнко Валентина Володимирівна та начальник управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Ярова Євгенія Валентинівна.
Під час секційного засідання на розгляд та обговорення аудиторії були винесені наступні питання: «Учнівське самоврядування, як джерело творчості дитячих та юнацьких ініціатив», «Проектна діяльність, як форма здійснення ефективної співпраці учнівського самоврядування з молодіжними громадськими організаціями», «Створення інтелектуального та креативного потенціалу – основа успішного розвитку країни» та «Новітні методи формування в учнівської молоді здоров’язберігаючих технологій».
Наприкінці зустрічі, всі присутні дійшли до висновку, що незважаючи на те, що молодіжні громадські організації та органи учнівського самоврядування характеризуються різноманітними напрямками діяльності, вони мають єдині статутні цілі, а саме розв’язування молодіжних проблем і сприяння соціальному становленню та розвитку молоді.

 

За результатами засідання районної ради старшокласників «Шарм» були прийняті наступні рішення:
1. Вивчити, проаналізувати та поширити кращий досвід співпраці загальноосвітніх навчальних закладів Шевченківського району із молодіжними громадськими організаціями України. 
2. Спільно з організаціями-учасницями районного секційного засідання започаткувати проект «Змінимо світ разом!», який зможе ефективно об’єднати можливості та зусилля учнівського та молодіжного громадського руху для реалізації державної молодіжної політики.

Переглядів: 479 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери