Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2014 » Вересень » 12 » Осінній виїзд - 2014!
01:16
Осінній виїзд - 2014!

Щорічною доброю традицією є подорож юних президентів до чарівної країни лідерства. 2014 навчальний рік почався в родині УЛК під гаслом «Ми різні – і в цьому наше багатство, ми разом – і в цьому наша сила!»  4 вересня ДОТ «Пролісок» радо відчинив двері для талановитої молоді міста Києва. Протягом збору лідери створювали власні українські традиції, що не лишили байдужим нікого! Майстер-клас з виготовлення символіки з бісеру жовтого та синього кольору від Святошинського району; круглий стіл-презентація «Добро починається з тебе» від КМРС; Флеш-моб  «Лідери Києва – героям України»; мистецький флеш-моб «Єдина країна – единая страна» та інтернет-флешмоб - одночасне розміщення учасниками збору інформації у соцмережах. Звісно ж не обійшлося без традиційної гри «Гонка за лідером», враження подарував нам Голосіївський район. Лідери-випускники з ГО "MoKoLaD", як завжди, ділиться досвідом, проводять тренінги та надають крила вірою у майбутнє покоління.
 Лідери-шармівці, продемонстрували свій творчий підхід, креатив, натхнення та  відкрили душу глядачам. Організували конференцію старшокласників «Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства» за участю волонтерів, громадських організацій, об’єднання батьків міста Києва, показали учням наскільки важливий внесок кожної людини у суспільство. Подарували незабутні враження – театр тіней, зачарували акапельним співом , а грою на гітарі посіяли надію в серці кожного. 
Осінній виїзд 2014 року був насиченим, яскравим, патріотичним. Інноваційним та пізнавальним. Це найкраще, що трапилося із лідерами УЛК цієї осені! 

 

Переглядів: 425 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери