Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2011 » Листопад » 2 » Героїчними стежками України
00:13
Героїчними стежками України

«Героїчними стежками України» так називався виїзний краєзнавчий семінар до міста Львів для лідерів учнівського самоврядування Шевченківського району, який проходив з нагоди відзначення 67-ї річниці визволення України від фашистських загарбників» з 28.10.2011 р. по 31.10.2011 р. Метою семінару було патріотичне та громадянське виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях українського народу, вивчення історичної та культурної спадщини, ознайомлення з географічними, етнографічними, культурними та природними заповідними місцями України. В рамках семінару лідери  здійснили ритуал пам’яті з покладанням квітів до таких пам’ятників: переможцям над фашизмом, борцям за волю України та пам’ятнику подвигу медиків у Другій Світовій війні. Крім того, учні мали змогу відвідати  Пагорб Слави, що знаходиться на території  Личаківського кладовища, яке визнано одним з найбільших та найцікавіших кладовищ у світі.

Незабутні враження залишили екскурсійні оглядові програми містом: неповторні величні будови львівських кам’яниць, вежі монастирів, костьолів та соборів, розкіш Львівського театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької,  пам'ятники українському та польському геніям Тарасу Шевченку та Адаму Міцкевичу, центральна площа Ринок, залишки середньовічних мурів. Також, лідери учнівського самоврядування Шевченківського району мали нагоду бути присутніми на чудовому святі з нагоди відкриття нового стадіону «Арена Львів», побудованого в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Святкове дійство стало справжнім сюрпризом для усіх гостей: протягом вечора на арені стадіону виступало близько 2000 тисяч артистів, французькі циркачі, відбулася прем´єра нової пісні Руслани «Давай грай!», яку співачка присвятила Євро-2012. А родзинкою програми став 45-хвилинний виступ американської поп-виконавиці Анастейши і неперевершений феєрверк.

Лідери районної ради старшокласників «Шарм» повернулися до Києва, сповнені незабутніми враженнями та натхненням для нових досягнень та перемог.

Переглядів: 460 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери