Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2015 » Квітень » 20 » Місто Лева :)
00:24
Місто Лева :)

Коли люди чують слова учнівське управління, самоврядування, лідерство, їм відразу на думку спадають проекти, презентації....Звісно,це все так, але...

Після плідної праці слід добре відпочити. От і лідери "ШАРМ" вирішили на канікулах, під час весняного відпочинку гайнути до Львова. Чому саме Львів? Я вважаю, що це душа України, місто-казка, де не помічаєш часу і перед тобою розквітає справжня історія народу, де щирою українською мовою місцевих жителів варто тільки ходити і насолоджуватися!
Сонячного суботнього ранку, після веселого і непомітного шляху на потязі, ми опинилися у Львові на чарівній Площі Ринок. Ми смачно поїли, відпочили після дороги, продумали маршрут і вирушили насолоджуватися краєвидами рідної землі. Після багаточасової прогулянки варто було лише пройти декілька вуличок і ми вже вдома.
Перший день балував нас сонечком. Ми спустилися у Львівську копальню кави й вирушили насолоджуватися архітектурою оперного театру.Скажемо вам по секрету: поряд там встановили каруселі, ну що було далі ви і самі здогадались: ми всі знову відчули себе малими дітьми.
Далі нас зачаровувала каплиця Боїмів, яка є окрасою Катедральної площі, чорна кам'яниця і Бернардинський монастир.
Обід чекав на нас в містичному кафе, стилізованому під всім відомий фільм "Гаррі Поттер". Звісно,ніхто не залишився без фото з чарівною паличкою і мантією!
Завершувала нашу суботню подорож Львівська ратуша, куди ми витратили всі сили, аби піднятись, але закохалися остаточно всім серцем у це місто, коли побачили його пейзажі!
Неділя зустріла нас хмарами і невеличким дощем. Але ми добряче виспались і вирушили далі пізнавати Львів.
Ми почали з "Дому Легенд", але прийшли туди не поїсти, а потрапити на славнозвісний дах, на літню терасу, де стоїть пам'ятник сажотрусові та припаркований автомобіль. Такого ми ще не бачили!
Потім ми поснідали і відправилися за сувенірами. Ну не можна приїхати зі Львова без кави, шоколаду та різних класних дрібниць. Ніхто не поїхав в Київ з пустими руками!
Хотілося,щоб час був не таким швидкоплинним. Але прийшов час повертатися додому, продовжувати свій весняний відпочинок, насолоджуючись численними яскравими фото із чарівного міста Лева.
 
Анастасія Сухачьова
Переглядів: 1099 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери