Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2011 » Січень » 11 » Виїзд лідерів учнівського самоврядування до табору "Лідер"
12:16
Виїзд лідерів учнівського самоврядування до табору "Лідер"
Шевченківська районна рада старшокласників «Шарм» провела 6 незабутніх днів у оздоровчому таборі «Лідер» у Пуща- Водиці. Саме тут проходив цікавий та змістовний навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

День здорового способу життя став для районної ради старшокласників «Шарм» першою перемогою збору – наша команда посіла перше місце у традиційній лідерській грі «Гонка за лідером». Гра була дуже насиченою та динамічною.

Катерина Тугай, учениця загальноосвітньої школи № 95 стала гордістю району після того, як продемонструвала акапельне виконання щедрувальної пісні на лідерських вечорницях.

«Діємо разом» або День партнерства був для лідерів усіх районів справжнім випробуванням на командний дух та інтелектуальні можливості. Саме цього дня дві команди Шевченківського району «Золота Шева» та «Шеврики» посіли І та ІІІ місця в грі «Інтелект-турнір».

Останній день перебування у таборі був для районної ради старшокласників «Шарм» найвідповідальнішим, адже саме на нас покладалася почесна місія урочистого закриття зміни. Церемонію нагородження найактивніших лідерів збору проводили лідери Шевченківського району Заряжко Тетяна та Побережний Олександр.
Переглядів: 784 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери