Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2014 » Січень » 16 » Пролісок - 2014!
21:37
Пролісок - 2014!
З 5-го по12 січня лідери РРС "Шарм" разом із лідерами міста Киева перебували у санаторії "Пролісок" на навчально - оздоровчому зборі 2014!

Збір проходив у культурно-оздоровчому центрі «Пролісок», що розташований в історичному районі Київської області Коча-Заспа. Протягом чотирьох днів для представників районних рад старшокласників була організована насичена та різноманітна програма дозвілля.
«Шармівці» були відповідальними за проведення урочистої церемонії відкриття збору «Пролісок» вітає лідерську зміну!», під час якої вони подарували всім учасникам свята вокально-танцювальний номер. Цього ж дня в рамках вечірньої програми «Різдвяна зірка засвітилася» учнівська молодь міста Києва мала нагоду поринути в атмосферу українських народних традицій святкування Новорічних та Різдвяних свят.
Лідери Шевченківського району були відзначені за найкращий театрально-хореографічний номер до вечора «Новий рік крокує по планеті», під час якого вдало демонстрували новорічні традиції, які існують у Росії. Крім того, для молоді були організовані 2 тематичні дискотеки «Новорічний калейдоскоп», «Старт тінейджер». Свої спортивні досягнення «шармівці» продемонстрували у традиційній грі «Гонка за лідером».
Навчальна складова збору складалася з тренінгової програми («Впевненість – запорука успіху», «Впевнений лідер – успішний керівник», «Розвиток креативного мислення», «Ефективне спілкування» профорієнтаційного майстер-класу «Крок за кроком» та круглого столу за участі Директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва Добровольської О. М.
У конкурсі на кращу роботу районного прес –центру «шармівці» посіли ІІ місце серед 10 команд журналістів навчальних закладів м. Києва. 
Переглядів: 404 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери