Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2014 » Травень » 21 » «Прес-весна на Дніпрових схилах - 2014!»
00:05
«Прес-весна на Дніпрових схилах - 2014!»

 «Так швидкоплинно промайнули ці 2 (16-17 травня) дні казкової подорожі юних митців, журналістів, радіоведучих та інш.

Тільки-но приїхавши з усіх куточків всієї України делегації мали честь завітати на урочистий концерт присвячений Міжнародному конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах». Стільки незабутніх вражень та нагороджень отримали приїжджі делегації.

З самого рання починаючих журналістів вже зустрічали волонтери. У складі волонтерів була: Міська Інформаційна Агенція та «ЮН-ПРЕС». Весь день вони старанно проводили екскурсії делегаціям по надзвичайних місцях Києва. Хизувалися красою старовинної столиці.

Перший день промайнув дуже швидко, але за такий короткий час ми встигли познайомитися поближче і дізнатися хто звідки. Від втоми хтось засипав на робочих місцях, а хто навіть у ночі старанно виконував свою роботу.

Другий день відмітився тим, що кожен з нас мав честь випробувати на собі роль маляра. Ми фарбували машини на українську тематику, саджали квіти та знали, що коли прийдемо у наступний раз до того місця, будемо бачити, як розквітають наші квіти. Після фарбування, машини проїхали містом та похизувалися намальованою красою.

Урочисте та остаточне вручення нагород відбулося у медіа-залі Київського Міського Палацу Дітей та Юнацтва.
У когось ще був час пройтись по околицях міста, а хтось вже пакував речі та згадував щасливі моменти.

Сподіваємося, що на наступний рік, ви приїдете до нас та ми знову з вами зустрінемося у Київському Палаці Дітей та Юнацтва.

Переглядів: 496 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери