Вітаємо вас на сайті Районної Ради Старшокласників Шевченківського р-ну м. Києва

Головна » 2014 » Березень » 30 » Форум "Майбутнє без насилля"
22:53
Форум "Майбутнє без насилля"

З 26 по 27 березня 2014 року голова районної ради старшокласників «ШАРМ» Синьова Інна, керівник сектору «Дозвілля» Луценко Олександр та керівник сектору «Соціальна робота» Кравчун Іванна  стали учасниками форуму представників учнівського самоврядування "Майбутнє без насилля".

Організаторами заходу виступали Міністерство освіти і науки України спільно з  проектом Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в України».

Програма Форуму була різноманітною та насиченою. На відкриття  заходу завітали почесні гості: начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини МОН Алла Середницька, директор Департаменту сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми Міністерства соціальної політики України Лариса Кобелянська, заступник начальника управління - завідувач відділу з питань дотримання прав дитини Уповноваженого ВРУ з прав людини Ілля Пєвнєв, керівник проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні» Ігор Гуцуляк.

У рамках Форуму було проведено 3 тренінгові сесії, квест - орієнтування з протидії насильству щодо дітей "Майбутнє без насильства", спілкування в міні-групах, обговорення проектів. Заключним етапом було підведення підсумків, результатом якого стало ухвалення рішення про реалізацію запропонованих під час обговорення проектів з профілактики насильства в дитячому середовищі  протягом наступного навчального року. 

Переглядів: 1033 | Додав: Akv1s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Інформер
Є питання? Питайте
Банери